dissabte, 1 de setembre del 2018

ACTIC


ACTIC



Tant l’escola com l’AMPA creuen convenient preparar als nostres infants pel segle XXI en totes les competències, sabent que és el segle de les noves tecnologies, les TIC. Ara bé, també és convenient preparar als adults, els quals són la guia de tot infant.


Per aquest motiu, us fem arribar informació sobre l’ACTIC que esperem que sigui del vostre interès.



GENCAT


Què és ACTIC?


ACTIC : acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació.


És la certificació acreditativa de la competència digital, compresa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).


Permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències en TIC mitjançant una proba per ordinador que és avaluada automàticament, la qual és telemàtica, en un centre col·laborador reconegut per la Generalitat.


La sol·licitud d’acreditació i obtenció del certificat és telemàtica i no s’ha d’esperar cap convocatòria per presentar-se.





El certificat és una eina que pot facilitar la obtenció de treball, promoció professional, accés a eines d’aprenentatge virtual o la obtenció d’una certificació professional.



Objectius :

  •  Promoure la capacitació digital de la ciutadania amb el fi de aconseguir una societat del coneixement inclusiva, dinàmica i competitiva.  
  •  Contribuir al foment de la formació en competències en l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació. 



Extinció o bonificació de la taxa de pagament : 

- Família monoparental (possessió del títol). 

- Inscripció activa en l'oficina de treball de la Generalitat de Catalunya.
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada