dimarts, 18 de setembre del 2018

Reunió amb la Directora dels Serveis Terriotials de CC




 
Balenyà vol la Secundària segueix fent passos i

 es reuneix ara amb Dolors Collell


La Directora dels Serveis Territorials de la Catalunya Central es reuneix amb la regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Balenyà, amb la directora de l’escola Joan XXIII i amb representants de l’AMPA i de la Comissió Balenyà vol la Secundàri.


A poc a poc però sense pausa. Aquest podria ser el lema de la Comissió Balenyà vol la Secundària, formada per pares i mares de l’Escola Joan XXIII d’Els Hostalets de Balenyà. Després de recollir més de 1250 signatures que donen suport a la idea de poder oferir la Secundària al mateix municipi, la comissió ha anat fent petits passos perquè no es deixi de parlar del tema. 


Entre d’altres, va promoure que els mateixos alumnes dissenyessin el logotip de Balenyà vol la Secundària i també va organitzar el 5 de maig, juntament amb la FAPAC, Òmnium, la Plataforma Educació és Futur i CCOOeducAcció, la IV Jornada de la Comunitat Educativa d’Osona, on es va fer un exercici perquè sorgissin totes les inquietuds actualment vinculades amb la Secundària i es va comptar amb l’explicació de diferents models existents.  


A banda d’altres accions comunicatives, com el fet de ser present a la Fira d’Entitats de Balenyà el 12 de maig, ara, la propera fita, i probablement la més significativa, tindrà lloc a Manresa el proper dijous 20 de setembre, quan alguns dels representants de la comissió tindran l’oportunitat de reunir-se amb la Directora dels Serveis Territorials de la Catalunya Central, Dolors Collell. En aquesta reunió també hi assistirà la regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Balenyà, Rosa Sala i la directora de l’Escola Joan XXIII, Sílvia Palou. 


Com exposa un dels portaveus de Balenyà vol la Secundària i representant de l’AMPA, Francesc Torras, “aquesta reunió per nosaltres és molt important per poder transmetre les inquietuds que tenim i també per demanar una aposta en ferm pel projecte de tenir els cursos de Secundària al mateix poble”.  





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada